Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μία Επιτυχημένη Σχέση Ισούται με HARD WORK .!!!

Μία σχέση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται σκληρή δουλειά,,, όλοι μας είμαστε άνθρωποι γεμάτοι,,, ελαττώματα, αδυναμίες και κάνουμε λάθη,,, έχουμε κακές στιγμές,,, κακές μέρες,,, άλλοτε πάλι δύσκολες,,, χώρια την πεζή και ρουτινιάρικη καθημερινότητα,,,

Είναι όμως κάποιες μικρές (όχι σε ποιότητα)... πράξεις,,, που όταν τις συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητα της σχέσης μας,,, θα οδηγήσουν την σχέση μας με το έτερο μισάκι μας,,, σε μία σταθερή επιτυχημένη σχέση Δημιουργίας...
  • ΕΥΓΕΝΕΙΑ,,, ναι πολλες φορές συνηθιζόμαστε τόσο μεταξύ μας,,, που γινόμαστε αγενείς και ίσως όχι συνειδητά,,, το να είμαστε ευγενείς όμως,,, όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε και να κρατάμε τους "αλλά γαλλικούς" τύπους πιστέψτε με,,, θα εκτιμηθεί δεόντως.!!!
  • ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ,,, ο ένας για τον άλλον,,, κάνοντας μαζί κάτι που θα μας χαλαρώσει,,, διασκεδάσει,,, δραπετεύσει από την καθημερινότητα.!!! 
  • ΣΕ ΑΓΑΠΩ,,, πότε είναι η τελευταία φορά που το είπαμε,,, να το λέμε (και να το εννοούμε ε? ).!!! 
  • ΕΚΤΙΜΗΣΗ,,, κατά την γνώμη μου,,, Ύψιστο απαραίτητο συστατικό,,, δεν είναι κακό να πούμε στο έτερο μισάκι μας πόσο το ευχαριστούμε που ναι δίπλα μας και στην οικογένεια μας,,, Να εκτιμούμε τον αγώνα που καθημερινά κάνει,,, ειδικά εκείνες τις ημέρες,,, τις δύσκολες,,, που γυρίζει από την δουλειά του σκασμένος,,, ή που η ημέρα τελειώνει εξοντωτικά κουραστική.!!!
  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,,, ναι προτιμώ αν πω τι με ενοχλεί ευθέως και με ευγένεια χωρίς υποννοούμενα, νεύρα και γκρίνια ή μπηχτές, μόνο έτσι χτίζω...!!!
  • ΞΕΝΟΙ,,, έ όχι δεν χωράνε,,, ο κλοιός μου δεν σπά και δεν επηρεάζεται.!!!
  • ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ,,, ας βρίσκουμε μέσα στην ημέρα τρόπους για να δείξουμε την αγάπη μας,,, τα συναισθήματα μας και την στοργή μας,,, μία εκπληξούλα,,, ένα δωράκι,,, ένα απρόβλεπτο μήνυμα,,, (όχι για το θερμοσίφωνο ή τι να μαγειρέψω),,, ένα λουλούδι,,, είναι σημαντικό το έτερο μισάκι σου για σένα,,, έ σκαρφίσου κάτι,,, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο,,, κι αν δεν,,, ρώτα.!!!
  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ,,, τι λες ρε κουτσιλέου θα πείτε,,, κι όμως,,, η απόσταση είναι σύμμαχος στον έρωτα,,, λειτουργεί σαν τον άνεμο,,, που σβήνει μέτρια ή ανύπαρκτα πάθη,,,, όπως ο άνεμος σβήνει ένα κερί,,, μα φουντώνει τα έντονα,,, πάθη,,, σαν την φλόγα που κατακαίει η πυρκαγιά το δάσος.!!! Πόσες φορές έχετε ακούσει για γάμους πλάτη με πλάτη ? ε αυτό.... Κάντε κάτι μόνοι σας,,, Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας,,, επιλέξτε για λίγο την μοναξιά σας,,, ή την παρέα των φίλων σας,,, μόνο,,, κάντε και χώρια πράγματα,,, Η λαχτάρα να προσγειωθεί το αεροπλάνο και να έρθει στην αγκαλιά σου,,, είναι μοναδικό συναίσθημα...!!!
  • ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ... εγώ το λέω πραγματίστικη ζωή,,, ναι, τα θέλω μας πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορεί να μας τα δώσει το έτερο μισάκι μας στο εκατό τοις εκατό και δη την ώρα που θέλουμε,,, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός,,, θα μας δώσει,,, ότι προσφέρει,,, και εμείς ας το καλοδεχθούμε,,, ας μην απαιτούμε να μας δώσει και κάτι άλλο,,, ή όπως το θέλω,,, ας μην ζούμε με απατηλλά όνειρα και αυταπάτες,,, αυτοί είμαστε,,, ας μας αποδεχθούμε,,, ο ένας για τον άλλον,,, όπως είναι,,, μην απαιτείς λοιπόν να αλλάξει αφού ούτε κι εσύ πρόκειται,,, και από την άλλη,,, είμαστε πια σε μία ηλικία που συνειδητοποιήσαμε ότι οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν.!!!
  • ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙΤΕ,,, σάρκα με σάρκα που λέει και μία Ψυχή,,, χωθείτε στην αγκαλιά του,,, τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος,,, παρατηρήστε το μισάκι σας,,, και πείτε πόσο όμορφη ή όμορφος είναι με αυτό το πουκάμισο σήμερα...!
  • ΕΓΩ και ΕΜΕΙΣ,,, δύο ξεχωριστές προσωπικότητες,,, άτομα,,, με διαφορετικές απόψεις, αξίες και επιθυμίες ενώνονται και δένονται για να γίνουν ένα... αυτό επ ουδενί Μην το λησμονάτε,,, δύο που γίνονται ένα,,, maths .!!!
  • ΦΙΛΟΙ,,, χτίστε μέσα από τον έρωτα σας και την αγάπη σας,,, έναν ισχυρό δεσμό φιλίας,,, προσωπικά,,, εγώ αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω,,, σεξ, έρωτας, πάθος, οκ,,, όμως είναι στιγμές,,, εκείνες οι δύσκολες που δίχως φιλία και νοιάξιμο δεν θα τα καταφέρουμε, που θες συμβουλή για το καλό σου,,, ποιός είναι ο ποιό ιδανικός για να στη δώσει,,, που κάποιος πρέπει να σου τραβήξει το αυτί και να σε νουθετήσει,,, από ποιόν θα το ανεχτείς μόνο .!!
  • ΔΟΥΝΑΙ και ΛΑΒΕΙΝ,,, κάθε σχέση,,, ποιαδήποτε διαπροσωπική είναι αμφίδρομη,,, έτσι και η σχέση η επιτυχημένη.!!! Εκφράστε, μιλήστε, αλλά και ακούστε ...!
  • Καμμία σχέση ΔΕΝ είναι ΤΕΛΕΙΑ,,, δεν υπάρχει τελειότητα αφού εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι,,, χώμα και νερό,,, μην το ξεχνάτε,,, θα υπάρξουν διαφωνίες,,, μέρες μουντές,,, ακεφιές,,, υποχωρήσεις θέλει,,, αυτιά ανοικτά και HARD WORK,,, και όλα θα δουλέψουν προς την επιτυχία .!!!
  • Τέλος,,, αφήνω αυτό που εγώ θεωρώ τον Α και το Ω μίας επιτυχημένης σχέσης,,, ΑΝΟΧΗ,,, να με ανέχεσαι και να σε ανέχομαι,,, από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία ανάσα,,, διότι αν δεν ανέχεσαι το μισάκι σου,,, απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΚΙ ΣΟΥ .!!!
η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου