Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΩΡΕ,,, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων,,,

Στις 12 Οκτώβρη του 1944,,, τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Αθήνα.
Ο ΕΛΑΣ δίνει τις τελευταίες μάχες σε Πειραιά,,, για να σώσει το λιμάνι και το εργοστάσιο της Ηλεκτρικής,,, στη Δραπετσώνα,,, από τις καταστροφές των Ναζί. Η απελευθέρωση όμως,,, έφερε την Αθήνα,,, στη δίνη ενός άλλου πολέμου που παίρνει χαρακτηριστικά εμφυλίου.

Ο Β΄παγκόσμιος πόλεμος στοίχισε στην ανθρωπότητα σε 60 εκατομ. νεκρούς. Η φρίκη και ο θάνατος ήταν η κατάληξη του φασισμού. Γι’ αυτό, το 1946,,, το διεθνές στρατιωτικό δικαστήριο στη Νυρεμβέργη,,, καταδίκασε τους Ναζί,,, ως εγκληματίες πολέμου.

Σήμερα,,, 73 χρόνια,,, μετά τη λήξη του β΄παγκοσμίου πολέμου, η δολοφονική ΝΕΑ ΤΑΞΗ των Χίτλερ- Μουσολίνι,,, φαίνεται πως δεν ηττήθηκε οριστικά. Ο εθνικισμός,,, με την μορφή φασισμού,,, ο ρατσισμός,,, και η κτηνώδης βία,,, χρησιμοποιούνται ξανά.

Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα,,, ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, συσσίτια επανέρχονται,,, η διεθνής οικονομική κρίση,,, εκτός από τη φτώχεια,,, τη μόνιμη και συνεχώς αυξανόμενη ανεργία,,, απολύσεις,,, ελαστική εργασία,,, και τη διεύρυνση των ανισοτήτων,,, συνοδεύεται από μειωμένες παροχές υγείας,,, ανασφάλεια σίτισης,,, χαμηλής ποιότητας διατροφής,,, και αυξημένη παιδική νοσηρότητα,,, ασθένειες,,, λοιμοί του παρελθόντος,,, και θνητότητα.

Σήμερα,,, 73 χρόνια μετά,,, φρικιαστικές κραυγές νοσταλγών του ναζισμού,,, δε μας αφήνουν αδιάφορους,,, περισσότερο δε οι συμμορίες,,, που με τις βίαιες και τραμπούκικες πράξεις,,, προσπαθούν να χύσουν το ρατσιστικό δηλητήριο,,, και να σπείρουν το μίσος ανάμεσα στους φτωχούς. Βρίσκουν εύφορο έδαφος,,, σ’ έναν κόσμο που όλες οι αξίες,,, και οι ανθρώπινες ζωές,,, υποτάσσονται στο κέρδος και την αγορά.

ΌΛΑ πλέον ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ,,,

Σήμερα,,, 73 χρόνια μετά,,, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ με μία άλλη μορφή,,, εξελιγμένη,,, αλλοτρίωσης ηθών και αξιών,,,

Σήμερα,,, 73 χρόνια μετά,,, δεν νοσταλγούμε τα χρόνια δυστυχίας και πολέμου,,, δεν αναπολούμε νεκρούς,,, δεν τελούμε μνημόσυνα,,, ενθυμούμαστε τα έτη νικηφόρων αγώνων που έδωσαν οι προγόνοι μας και αναλογιζόμαστε την δική μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΥΘΥΝΗ ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων,,, με σύνθημα μας,,, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,,, ΜΠΟΡΟΥΜΕ,,, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ,,,

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,,,

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,,,

ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στα παληκάρια μας που φυλάνε "Θερμοπύλες",,, ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στους Αετούς των Αιθέρων του Αιγαίου,,, ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στους προστάτες των γαλάζιων υδάτων μας,,,

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,,,

ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ,,, ΜΙΑ ΨΥΧΗ,,, ΕΛΛΗΝΙΚΗ,,,

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,,,


η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου