Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κερδίζει πόντους ο Πέτρος ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ .!!!

Σε δυνατό «παίκτη» για τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής εξελίσσεται ο Πέτρος Μαντούβαλος, καθώς, όπως αναφέρει το ένθετο "Κάλπες '14" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, φαίνεται να αυξάνει τα ποσοστά του, έχοντας μεγαλύτερη εκλογική επιρροή στις περιοχές του Πειραιά...

Και αυτό είναι, βέβαια, φυσικό, λόγω της παλιάς κοινοβουλευτικής του παρουσίας ως βουλευτή Α' Πειραιά, όπου εκλεγόταν πρώτος με διαφορά, αλλά και της παλαιότερης ενασχόλησής του με τα αυτοδιοικητικά του Μεγάλου Λιμανιού (διετέλεσε αντιδήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 1999 έως το 2000).

Την υποψηφιότητά του στηρίζουν επίσημα η «ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και το Λαό», το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Αττικής, ενώ το ψηφοδέλτιο του απαρτίζεται από φρέσκα πρόσωπα και έμπειρα στελέχη κάθε επαγγελματικής κατηγορίας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
«Η Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη διαρκή διολίσθηση της χώρας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Μπονάνος, που προέρχεται από τον χώρο της Ναυτιλίας...
Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ανατροπή στην Απική» είναι η επιχειρηματίας Σπυριδούλα Κουλούρη, ο διδάκτωρ Οικονομικών Γιώργος Σιλίγαρδος, ο έμπορος από τη Σαλαμίνα Κώστας Βοϊδήλας, ο Βορειοηπειρώτης φιλόλογος Παντελής Μπάμπης, ο απόστρατος αξιωματικός Σάκης Μπαλασάκης, ο κορυφαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς, το στέλεχος επιχειρήσεων Γιάννης Βάιος, ο Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος της Νέας ΜΕΡΑΣ Γρηγόρης Δεσύπρης, η βιολόγος Σοφία Παπασπύρου, ο διακεκριμένος επιστήμονας, διεθνολόγος, ειδικευμένος σε θέματα τρομοκρατίας Γιάννης Π. Μιχελής, η δημοσιογράφος Εύα Παπαδάκη και ο επίτιμος γενικός διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών Γιώργος Π. Κωστάκος.
«Προέρχομαι από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Το μεγάλο αυτό σχολείο της Δημοκρατίας, από το οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, θεωρώ, μάλιστα, ότι σε μια εποχή βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης, όπως η σημερινή, η Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη διαρκή διολίσθηση της χώρας μας στην οικονομική και κοινωνική αποσύνθεση», δηλώνει σε κάθε επίσκεψή του στις γειτονιές της Αττικής ο κ. Μαντούβαλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να περιοδεύσει σε αρκετές περιοχές της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.
πηγή: Παραπολιτικά/ Ένθετο Κάλπες 14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου