Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τελετή Αγιασμού Υδάτων Πειραιά

Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου ο Πειραιάς θα τιμήσει τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων.

Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Πειραιά, στην αποβάθρα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα θα τελεστεί ο Αγιασμός των Υδάτων και η κατάδυση του Σταυρού παρουσία των Πειραιωτών.

Δείτε αναλυτικά το όλο το πρόγραμμα:
Ώρα 10.15: Τέλος παράταξης Ενόπλων Τμημάτων

Ώρα 10.30: Πέρας προσέλευσης Αντιπροσωπειών Επιμελητηρίων, Ομοσπονδιών, Εργατικού Κέντρου Σωματείων, Συλλόγων, Οργανώσεων Αποστράτων Αξ/κών, Οπλιτών - Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου Παλαιών Πολεμιστών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, Προέδρων Εμποροβιομηχανικών, Πρόεδροι λοιπών Συλλόγων.

Ώρα 10.35: Αντιπρόσωποι Τύπου - Πρόεδροι Ν.Π.Δ.Δ. - Οργανισμοί κοινής Ωφέλειας.
Ανώτατοι αξιωματικοί, Πρόεδροι Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, Δήμαρχοι άλλων Δήμων και Δ/ντές Δήμου Πειραιά.

Ώρα 10.40: Ανώτατες Πνευματικές και Δικαστικές Αρχές Πειραιά, Πρυτανική Αρχή Πανεπιστημίου Πειραιά

Ώρα 10.45: Πρόεδρος Βουλής, Αρχηγός Μείζονος Αντιπολίτευσης, πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίαςμ Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης, Αρχηγοί Κομμάτων Βουλής και Ευρωκοινοβουλίου, πρώην Πρωθυπουργοί και πρώην Πρόεδροι Βουλής, Υπουργοί, Υφυπουργοί.

Ώρα 10.50: Εκκίνηση της Ιεράς Πομπής από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας προς τον τόπο της τέλεσης του Αγιασμού των Υδάτων.

Ώρα 11.00: Πρόεδρος της Κυβέρνησης

Ώρα 11.05: Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου