Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

O Πέτρος Μαντούβαλος σε ηγετικό ρόλο… στο κόμμα Πολύδωρα – Ζώη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της fmvoice.gr, ο γνωστός ποινικολόγος και πειραιώτης πολιτικός αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό – ηγετικό ρόλο στο νεότευκτο κόμμα των κ. Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Ζώη «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατ’ αποκλειστικότητα η fmvoice.gr, καθόλου τυχαία δεν ήταν η κοινή τους εμφάνιση, όπου μάλιστα περπάτησαν και πλάι- πλάι σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας, περνώντας από τα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας, όπου ο κ. Χρ. Ζώης ψήφισε για την ανάδειξη νέου προέδρου. Είχαν προηγηθεί δυο ραντεβού στην πόλη της Λάρισας με ξεχωριστή σημασία για όλα όσα ακολουθούν σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και ευρωεκλογών, ενώ συναντήσεις ουσίας και σημασίας υπήρξαν και στην Αθήνα, όπου παρών ήταν και ο κ. Βυρ. Πολύδωρας.

Μάλιστα, οι πηγές της fmvoice.gr λένε ότι ο κ. Μαντούβαλος είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα αναλάβει να ηγηθεί (με σταυρό) του ευρωψηφοδελτίου της ΕΠΑΛ, καθώς ένα τέτοιο πρόσωπο που θα πρόσθετε επιπλέον σημαντικές δυνάμεις στο νεότευκτο κόμμα τους, ήταν που αναζητούσαν οι κ. Πολύδωρας και Ζώης, για αυτό και ο μεν πρώτος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι επικεφαλής των ευρωεκλογών και ο δε δεύτερος το άφηνε ανοιχτό…

Υπό τις παρούσες συνθήκες, πάντως, άλλο ένα μέτωπο ανοίγει στον Πειραιά για τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι γενικότερα αντιμνημονιακές δυνάμεις προσθέτουν στο άρμα τους έναν επίσης καθοριστικό παράγοντα για τη δεύτερη Κυριακή απέναντι στον μνημονιακό εκλεκτό (και πλέον αντιΟλυμπιακό) του πρωθυπουργού, νυν δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Εκτός των άλλων, αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα οι τρείς ηγετικές παρουσίες της ΕΠΑΛ ξεκινούν περιοδείες και κοινές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα με αρχής γενομένης απόψε (το βράδυ της Πέμπτης 27/2) την Κρήτη.


Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης
Πηγή:  http://www.fmvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου