Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Λαϊκή εντολή συνέχεια... από τον κο Στρατούλη

«Υπάρχει και η δημοκρατική διέξοδος να τοποθετηθεί ο λαός» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κος Στρατούλης.

Ως «επαίσχυντη» και «κατάπτυστη» χαρακτήρισε την πρόταση των δανειστών ο κ. Δημήτρης Στρατούλης στη Βουλή «δείχνοντας» προσφυγή στις κάλπες καθώς επισήμανε ότι «η χώρα δεν θα χαθεί αν δεν υποχωρήσουν, έχει δυνατότητες και εναλλακτικές λύσεις και δημοκρατικές διεξόδους για να τοποθετηθεί ο λαός που στοιχίζουν λιγότερο από μια τέτοια συμφωνία».
Kαι αναρωτιέμαι... δηλαδή στις 25/01/2015 ο λαός δεν τοποθετήθηκε, δεν επέλεξε ;

Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα μπορούν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας...

Στις 25/01/2015 και με βάση τις προεκλογικές τοποθετήσεις όλων των υποψηφίων Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ,,, σήμερα 04/06/2015 ... πέντε μήνες μετά, το να ζητούν οι κυβερνώντες τοποθέτηση από τον ελληνικό λαό για το δρόμο που θα πορευτούν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ευθεία κοροϊδία.

Πέντε μήνες τώρα οι εκλεγμένοι δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους, άλλες δηλώσεις ο ένας υπουργός άλλες ο άλλος και άλλες ο Πρωθυπουργός...

Μας κουράσατε... μας γυρίσατε πολύ χρόνο πίσω, μας διασύρατε, μας διαφημίζετε ως αναξιόπιστους, χάθηκαν δις, χάσαμε τον ύπνο μας...

Τελειώνετε, ο λαός επέλεξε, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε...


η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου