Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

E. ANTΩΝΑΡΟΣ: Δεν είναι ώρα για εγωισμούς - Εθνική Συνεννόηση τώρα

Αργά την νύχτα χθες και με αφορμή την κρισιμότητα της κατάστασης που έχουμε επέλθει ως χώρα, ο τ. Υπουργός και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβ. Καραμανλή κος Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook τόνισε την ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης. Μάλιστα τόνισε πως μία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν αρκεί. Το σημαντικό είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ σε κοινή γραμμή πλεύσης προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο. Μία κίνηση που επιβάλλεται να γίνει ΤΩΡΑ.

Συνέχισε λέγοντας πως την ευθύνη σύγκλισης αυτής της συνάντησης δεν την έχει μόνο ο Πρωθυπουργός. Αν δεν το κάνει, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κος Σαμαράς πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία χωρίς κανένα δισταγμό.

Σήμερα, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις για την χώρα μας και επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι παρών με μοναδικό και μόνο κριτήριο το καλό της Πατρίδας μας, ο κος Αντώναρος μέσω του λογαριασμού του στο twiiter πέρασε το μήνυμα και πάλι της ανάγκης για Εθνική Συστράτευση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: " Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Διακυβεύεται η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς και κομματικές προσεγγίσεις ".

Επιμέλεια_Σύνταξη
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου